Nyhetshuvud
2017-01-11 EURO EXPO, Borlänge 2017 Vi ställer ut på EURO EXPO i Borlänge 18-19 oktober 2017. Läs mer »
2016-12-01 SolidComponents CAD-Support Simsonprodukter Läs mer »
Nyhetshuvud
Kontakthuvud

ADDRESS:
SIMSON POWER TOOLS AB
Box 68
SE - 813 22 Hofors, SWEDEN


PHONE: +46 290 230 80

FAX: +46 290 244 03

E-MAIL: info@simsonpowertools.se

 

Kontakthuvud
Toppbild

Simson Power Tools

Redan i mitten av 1950-talet utvecklade vi en hydraulisk domkraft som förenade låg vikt med hög presskapacitet. Domkraften som hade en inbyggd oljepump väckte stor uppmärksamhet och blev snabbt en framgång. Efterfrågan tog fart och grunden lades till Simson Power Tools i Hofors, där moderbolaget finns idag. I Tyskland finns vi representerade genom eget dotterbolag och i stora delar av övriga världen genom återförsäljare.

Underhåll av kraftverktyg - oavsett märke

En stor del av vår verksamhet är renovering av kraftverktyg. Lång erfarenhet och ett brett kontaktnät gör att vi klarar det mesta när det handlar om hydrauliska verktyg. Oavsett märke, ser vi till att slitna domkrafter blir som nya igen - fulla av kraft.

Vi håller ett omfattande lager av reservdelar, så vi kan snabbt se till att trasiga domkrafter repareras och skickas tillbaks till våra kunder omgående.

Teknisk support som väger tungt

Att bistå våra kunder vid tekniska problem har blivit allt viktigare. Femtio års erfarenhet av hydraulik har gjort oss till experter på kraftverktyg och vi kan alltid föreslå lösningar som spar både tid och pengar.

Vi tillverkar även specialverktyg och tillhandahåller lösningar som är direkt anpassade efter olika behov. Ofta med kort ledtid och alltid till konkurrenskraftiga priser.

Pålitliga och kraftfulla verktyg

Prototypen till våra domkrafter utvecklades redan på 1950-talet. En uppfinningsrik reparatör konstruerade då en domkraft för att i första hand underlätta hjulbyten på traverser. Sedan dess har mycket förändrats, även om principen är densamma: att förena hög kraft med smäcker design och kvalitet!

Dagens domkrafter och tillbehör från Simson Power Tools är pålitliga och kraftfulla verktyg med ett brett användningsområde, främst inom den tunga industrin över hela världen.

Alltid snabb och personlig service!

Broschyr Simson Power Tools => Klicka här!


 

 Simson Power Tools - Ett kreditvärdigt företag

   


 

Border bottom