Nyhetshuvud
2017-01-11 EURO EXPO, Borlänge 2017 Vi ställer ut på EURO EXPO i Borlänge 18-19 oktober 2017. Läs mer »
2016-12-01 SolidComponents CAD-Support Simsonprodukter Läs mer »
Nyhetshuvud
Kontakthuvud

ADDRESS:
SIMSON POWER TOOLS AB
Box 68
SE - 813 22 Hofors, SWEDEN


PHONE: +46 290 230 80

FAX: +46 290 244 03

E-MAIL: info@simsonpowertools.se

 

Kontakthuvud
Gängor

Simson Kompakt

Simson Kompakt är ett hydrauliskt kraftpaket som förenar en rad unika egenskaper. Låg vikt, snäva dimensioner och hög presskapacitet kännetecknar alla domkrafter. Kvalitet och pålitlighet är två andra nyckelbegrepp som gjort Simson vida känt som ett verktyg i den absoluta toppen av den högsta elitserien.

Läs mer här!


Simson Kombi

Simson Kombi är ett kraftpaket med inbyggd kvalitet och säkerhet. Konstruerad för problemfri användning år ut och år in även i de svåraste miljöer.

Läs mer här!


Simson Allround

Simson Allround cylindrar finns i ett brett utbud av utförandeformer vilket gör dem till mångsidiga verktyg som klarar de flesta uppgifter inom industrin, exempelvis lyft, drag, tryck och bockning.

Läs mer här!


Simson Lågbyggd

En domkraft som kommer åt där andra får ge upp. Låg bygghöjd gör domkraften särskilt användbar i trånga utrymmen för exempelvis positionering av maskiner, fastsättning av verktyg, belastningstester etc.

Läs mer här!


Simson Aluminium

Simson Aluminium cylindrar finns i ett brett utbud av utförandeformer vilket gör dem till lätthanterliga och mångsidiga verktyg som klarar de flesta uppgifter inom industrin, exempelvis lyft, drag, tryck och bockning. Cylindrar och tillbehör tillverkas under noggranna kontroll- och kvalitetssystem vilket garanterar högsta kvalitet.

Läs mer här!


Simson Tillbehör

Tillbehör som underlättar ditt arbete, klicka på länken nedan för att läsa mer om vad varje tillbehör kan göra.

Läs mer här!

Border bottom